Jums prireiks:

Kiaulienos muštiniai,
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių,
1/4 šaukštelio pipirų,
200 g konservuotų ananasų,
100 g sūrio,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis druskos,
miltų ir džiūvėsėlių,
4 šaukštai aliejaus,
Puošimui:
4 citrinos griežinėliai,
petražolių šakelės.

Veiksmai:

Mėsos gabalėlius šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir pipirais, aptepti garstyčiomis. Mažus mėsos gabaliukus įpjauti ir prikimšti ananasų bei sūrio. Ant didesnių mėsos gabalėlių uždėti įdaro, užlenkti kepsnio kraštus ir susmeigti mediniu šipuliuku. Kiaušinį išplakti su druska ir 3 šaukštais vandens. Muštinius suvilgyti kiaušinio pakinyje, pavolioti miltuose, dar sykį
pamerkti į kiaušinio plakinį ir paspaudžiant apvolioti džiūvėsėliuose. Keptuvėje ant kaitrios ugnies pakaitinti aliejų, muštinius po 1 minutę apkepinti iš abiejų pusių. Sumažinti ugnį ir kepti, kol gražiai parus. Ant lėkštės sudėtus muštinius papuošti citrinos griežinėliu ir petražolės šakele. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>