Jums prireiks:

500g. kiaulienos, 1 svogūnas, 1/2 petražolės šaknies, 500g. griežčių, 1 l vandens, 1,5 stiklinės ryžių arba perlinių kruopų, druskos, pipirų ( 1 šaukštas pomidorų tyrės)

Veiksmai:

Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti troškintuve. Liesą mėsą apkepinti riebaluose. Sudėti supjaustytą svogūną, petražolės šaknį. Kiek vėliau įpilti vandens ir uždengus dangčiu valandą troškinti. Griežčius supjasutyti mažais kubeliais, sudėti į troškintuvą ir kartu su mėsa troškinti 15 minučių. Tada sudėt nuplautus ryžius ir troškinti dar apie 20 minučių. Jei troškinama su perlinėmis kruopomis, tai jos dedamos 10 minučių anksčiau negu griežčiai. Kartu su ryžiais arba perlinėm kruopomis įdėti druskos, pipirų, norint ir riebaluose partroškintos pomidorų tyrės. Pabaigoje valgį apibarstyti žalumynais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>