Jums prireiks:
Vištų skrandukai, pipirai, lauro lapai, druska, svogūnai, sultinio kubelis (galima ir nedėt), aliejus (arba sviestas)

Veiksmai:
Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, tuo minkštesni). Išvirtus apkepinti keptuvėje ant sviesto ar aliejaus (jeigu valgyti tik šiltus, tai skaniau ant sviesto , bet kepant ant aliejaus , skanu ir šalti).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>