Jums prireiks:
200 g grybų,
100 g bulvių,
25 g svogūnų,
10 g sviesto,
5 g miltų,
50 g grietinės,
pipirų, druskos,
žalumynų.

Veiksmai:
Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaustyti grybai ir kepami kol suminkštėja. Paskui pridedama svogūnų, pakepinama, pabarstoma miltais, dar pakepinama, pridedama pipirų, druskos, užpilama grietine ir pavirinama 5 -10 minučių. Prieš patiekiant apibarstoma žalumynais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>