Jums prireiks:

4 karpių filė be kaulų
6 šaukštai aliejaus
120 ml sauso baltojo vyno
1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos
1 šaukštelis raudonėlio
Druskos
Pipirų

Padažui:
0,5 stiklinės majonezo
Nedidelis smulkintas svogūnas
Šaukštelis smulkintų petražolių
Paprikų
Salierų
Smulkiai tarkuotų marinuotų agurkėlių

Veiksmai:
Paruoštą kepti karpį apibarstome pipirais ir druska. Į kepimo indą pilame vyną ir dedame aliejumi išteptą karpį. Į indą suberiame cukinijų gabaliukus, kad visas karpis būtų uždengtas. Apibarstome raudonėliu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Į majonezą sudedame visus komponentus ir gerai išplakame. Iškeptą karpį užpilame padažu ir patiekiame su karštomis bulvėmis. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>