Jums prireiks:
1 kg karpio, 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių,

Veiksmai:

1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir ašakas ir nusausinkite. Vidų ir išorę pagardinkite druska , maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkite druska ir pipirais . Įdarykite karpį. Pjūvio kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Karpį, apteptą saulėgrąžų aliejumi , dėkite į skardą, pateptą saulėgrąžų aliejumi ir kepkite 200  C karštumo orkaitėje 15-20 minučių.

 

Vincentas Sakas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>