Jums prireiks:

1.4 žuvies porcijos po 2.250g., kvietinių miltų žuviai apvolioti,
3.125g., lašinių,
4.1/4 šaukštelio druskos ir pipirų,
5.1 citrina, petražolių.

Veiksmai:
Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti miltuose. Nukratyti miltų perteklių nuo žuvies gabalėlių ir sudėti juo vieną šalia kito. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais ir pačirškinti keptuvėje , kol jie virs spirgučiais. Spirgučius išimti, o keptuvėje žuvį su likusiais rienalais. Po 4-5 minučių žuvį apversti, kelias minutes kepti kitą jos pusę, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Iškpetą žuvį sudėti į pašildytas lėkštes. Spirgučius greitai pakaitinti su likusiais taukais ir jais apipilti žuvį. Papuošti citrina ir petražolėmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>