Jums prireiks:
1.5 vidutinio didumo plekšnės,
druskos, acto,
miltų, riebalų,
2.200 g šviežių grybų,
3.3 svogūnai,
4.2 rauginti agurkai,
5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus,
petražolių lapelių, krapų.

Veiksmai:
Nuvalytas žuvis pasūdyti, apšlakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iš abiejų pusių apkepinti. Pamuštus grybus supjaustyti gabalėliais, svogūnus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Į dubenį dėti vieną sluoksnį keptų plekšnių, ant kiekvienos žuvies susluoksniuoti eilėmis keptus svogūnus , grybus, raugintus agurkus . Aplink žuvis išdėlioti virtas bulves ir viską apibarstyti žalumynais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>