Jums prireiks:
100g mielinės sloksniuotos tešlos, 100g kriaušės, 60g cukrumi, 0,05g maltais cinamonais, 5g sviesto, 15g razinų.

Veiksmai:

Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 100g kvadratą, ant jo dėkite konservuotos kriaušės puselę (100g), ją apibarstykite 10g cukrumi, išmaišytu su 0,05g maltais cinamonais, uždėkite 5g sviesto ir hermetiškai užlankstykite tešlą.  Krepšelį apibarstykite cukrumi, dėkite ant aliejumi pateptos skardos ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paraus tešla. 50g cukraus ir 10g vandens pavirkite prikaistuvyje, kol pradės ruduoti, išmaišykite su 15g nuplikytų ir gerai nusausintų razinų. Krepšelį dėkite desertinėn lėkštėn, užpilkite paruoštu užpilu ir papuoškite mėtos šakele.

 

Vincentas Sakas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>