Jums prireiks:
5g alyvų aliejuje, 40g konservuotų pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų.

Veiksmai:

5g alyvų aliejuje pakepinkite 40g kubeliais supjaustytų konservuotų luptų savo sunkoje pomidorų, 10g marinuotų kelmučių, 5g plonais griežinėliais supjaustytų žaliųjų alyvuogių, 5g labai smulkiai sukapotų pakepintų svogūnų, 1g smulkiai sukapotų petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 0,3g druskos ir 0,02g maltų juodųjų pipirų. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.

 

Vincentas Sakas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>