Jums prireiks:
4-6 riekės juodos duonos arba ragaišio, 20 g margarino, 4-6 svogūnai, 50 g krūtinėlės arba 30 g taukų, 1 arbat. šaukštelis miltų, 2 valg. šaukštai grietinės, (2 sardelės arba dešrelės), druskos, pipirų, 1 pomidoras.

Veiksmai:
Duona apkepinama iš abiejų pusių taip, kad apskrustų.Supjaustyti svogūnai patroškinami su smulkiai supjaustyta krūtinėle arba taukais, įdedama miltų ir grietinės, pagardinama.Svogūnai kauburėliu uždedami ant duonos, galima uždėti karštų sardelių arba dešrelių gabaliukų.Papuošiama pomidorų griežinėliais

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>