Jums prireiks:
4-6 riekės juodos duonos arba ragaišio, 20 g margarino arba taukų, 3/4-1 stiklinės birios ryžių košės, 100 g minkštos mėsos, 10 g taukų, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės sultinio, 1 valg. šaukštas grietinės, 1 pomidoras arba agurkas, žalumynų, druskos, pipirų.

Veiksmai:
Duona pakepinama, kol apskrus plutelė.Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine.Tai galima padaryti ir tokia tvarka ; pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, lengvai pakepinti, supilti sultinį, pavirinti 5-10 min., pagardinti druska ir pipirais, įdėti grietinės.Ant kiekvieno sumuštinio kauburėlio sudedama ryžių ir mėsos masė, ant viršaus gabalėlis pomidoro arba nenulupto agurko, žalumynų.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>