Jums prireiks:
4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 20g. sviesto arba taukų, 3/4-1 stiklinė birios ryžių košės, 100g. minkštos mėsos, 10g. taukų, 1-2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės sultinio, 1 valg. šaukštas pomidorų tyrės, 1 svogūnas, 1 valg. šaukštas grietinės, 1 pomidoras arba agurkas, žalumynų, druskos, pipirų.

Veiksmai:
Duona pakepinama, kol apskrus plutelė. Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine. Tai galima padaryti ir tokia tvarka : pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, lengvai pakepinti, supilti sultinį, pavirti 5-10 minučių, pagardinti druska ir pipirais, įdėti grietinės. Ant kiekvieno sumuštinio kauburėliu sudedama ryžių ir mėsos masė, ant viršaus gabalėlis pomidoro arba nenuplauto agurko, žalumynų.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>