Jums prireiks:

1.4 riekės juodos arba baltos duonos, 2.25g. sviesto,
3.400g. morkų,
4.50g. sūrio, 5.2valg.šaukštai trintų džiūvėsių,
6.4 salotų lapai,
7.1 pomidoras arba agurkas,
8. petražolių lapai. 

Veiksmai:

Duona padžiovinama arba viena pusė apkepinama. Ant apkepintos pusės eilute dedamos sveikos arba išilgai į keturias dalis perpjautos virtos morkos. Trinti džiūvėsiai ir tarkuotas sūris pakaitinami ištirpintame svieste, paskui sudedami ant morkų. Sumuštiniai kelioms minutėms pastatomi į karštą orkaitę (250ºC) ir laikomi, kol viršus paraus. Puošiama salotomis, pomidorais, pipirais. Morkas galima pakeisti žiediniais kopūstais arba porais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>