Jums prireiks:
4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 150-200 g grybų, 1 valg. šaukštas taukų, 2 arbat. šaukštekliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinės, 1/2 svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio.

Veiksmai:
Duona apkepinama margarine.Iš grybų padaromas tirštas padažas : grybai pakepinami svieste, įdedama miltų, dar pakepinama, įpilama pieno arba grietinės, troškinama, įdedama druskos, pipirų ir tarkuoto svogūno.Karštas grybų padažas uždedamas ant karštų sumuštinių.Patiekiama iš karto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>