Jums prireiks:
4-6 gabaliukai duonos, 20g. sviesto, 150-200g. grybų, 1 valg.šaukštas taukų, 2 arbta. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 nedidelio svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio.

Veiksmai:
Duona apkepinama svieste. Iš grybų padaromas tirštas padažas: grybai pakepinami svieste, įdedama miltų, dar pakepinama, įpilama grietinės, troškinama, įdedama druskos, pipirų ir tarkuoto svogūno. Karštas grybų padažas uždedamas ant karštų sumuštinių. Pateikiama iš karto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>