Jums prireiks:
1.1,5 kg žuvis
2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių
3.40 g sviesto,
4.1 citrina
5.1 kiaušinis
pyrago džiūvėsėlių
6.4 šaukštai aliejaus
cukraus, druskos

Veiksmai:
Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstykite citrinos sultimis ir pasūdykite. Po 30 minučių juos pavoliokite plaktame kiaušinyje su sutrintais pyrago džiūvėsėliais ir kepkite pakaitintame aliejuje, kol abi pusės paruduos. Žaliuosius žirnelius pasūdykite ir įberkite truputį cukraus. Svieste pakepinkite porą šaukštų džiūvėsėlių ir sumaišykite su žirneliais. Žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir ją apdėkite žirneliais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>