Jums prireiks:

Tešlai:
90 g kvietinių miltų
2 šaukštai cukraus
50 g sviesto
1 šaukštas vandens

Įdarui:
135 g cukraus
200 ml grietinėlės
180 g bruknių

Kremui:
100 ml grietinėlės
½ šaukštelio cinamono

Tešlos ruošimas:
1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir sviestą. Po to supilkite vandenį ir gerai viską suminkykite.
2. Tešlą iškočiokite arba išspauskite į formą. Kepkite apie 10 min. iki 200° įkaitintoje orkaitėje.

Veiksmai:

Įdaro ruošimas:
1. Puode ištirpdykite cukrų (tirpdykite tol, kol parus) ir supilkite plaktą grietinėlę . Šią masę virkite tol, kol cukrus visiškai ištirps.
2. Į dubenį suberkite bruknes ir ant viršaus užpilkite karamelinį sirupą. Išmaišykite ir sukrėskite ant iškepto papločio. Išplakite grietinėlę ir užberkite cinamono.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>