Jums prireiks:
1.Didelis kalakutas,
2.0,5 šaukštelio smulkinto muskato,
gvazdikėliai, imbieras,
garstyčių milteliai
juodieji ir raudonieji pipirai,
cinamonas,
3.100 g 30 % riebumo grietinės,
4.50 g aliejaus,
5.30 g sojos padažo.
Įdarui:
džiovintos slyvos
6.0,5 stiklinės romo
1 stiklinė kaparėlių

Veiksmai:
Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų
Pilveliui prikimšti reikės:
Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sutvirtinkite smeigtukais sparnelius, suriškite kojas, dėkite į skardą ir kepkite. Didelis kalakutas iškepa per 2 – 3 valandas. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>