Jums prireiks:
¼ puodelio sviesto ar margarino; 4 puodeliai smulkiai supjaustytų zefyrų; 1 puodelis avižinių dribsnių; 1 puodelis sutrupintų kvietinių krekerių; ½ puodelio skrudintų linų sėmenų; ½ puodelio susmulkintų razinų ar kitų džiovintų vaisių; ¼ puodelio saulėgrąžų; ¼ puodelio kokoso drožlių.

Veiksmai:
Nedideliame puode ištirpinkite sviestą, sudėkite zefyrus ir nuolat maišydami pavirinkite, kol zefyrai ištirps. Nukelkite nuo ugnies. Suberkite avižinius dribsnius, kvietinius krekerius, linų sėmenis, razinas, saulėgrąžas, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Masę supilkite į keturkampę formą, viršų uždenkite plėvele ir stipriai suspauskite. Suspaustą formą palaikykite šaldytuve kelias valandas. Pilnai atšaldytą masę išimkite iš formos ir supjaustykite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>