Jums prireiks:
600 g jautienos nugarinės
1.1/2 šaukštelio maltų pipirų
2.1 šaukštas aliejaus, 3.2 šaukštai
sviesto
4.2 bananai
5.4 konservuotų persikų puselės
6.4 ananaso griežinėliai
7.4 šaukšteliai bruknių uogienės
8.2 šaukštliai skaldytų migdolŲ
9.1 šaukštas miltų
10.1/8 l grietinės
11.1 šaukštas sojų padažo
12.1/8 l mėsos sultinio
13.50 g lašinių
druskos

Veiksmai:
Išgyslintą nugarinę supjaustyti 3-4 cm storio riekelėmis ir padaužyti peilio kotu. Mėsos gabalus įtrinti aliejumi, pabarstyti pipirais ir palikti kelioms
minutėms. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti išilgai perpjautus bananus, ananasų griežinėlius, persikų puseles su uogiene ir užberti migdolų. Minutę pakepti, uždengti ir palikti pastovėti. Kitoje keptuvėje pačirškinti smulkiai supjaustytus lašinius. Kiekviena žlėgtainio pusę kepti po minutę. Pasūdyti
ir sudėti prie apkeptų vaisių. Miltus sumaišyti su grietine, supilti sojų padažą ir mėsos sultinį. Supilti riebalus, kuriuose kepė žlėgtainiai, pakaitinti maišant, kol sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>