Jums prireiks:
1.500g. jautienos išpjovos
2.2 šaukštai aliejaus
3.1/2 šaukštelio druskos
4.1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
5.1 šaukštelis sojų padažo 6.1 kubelis mėsos sultinio
7.2 gabalėliai porų
8.2 šaukštai sviesto
9.280g konservuotų kukurūzų

Veiksmai:
Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo padažu užpilti mėsą ir 25 minutes troškinti uždengtame puode. Dažnai maišant. Porus nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Sviestą ištirpinti ant silpnos ugnies, kol įgaus aukso spalvą, suberti supjaustytus porus, išmaišyti ir 2 minutes patroškinti uždengtame keptuve. Kukurūzus ir porus suberti į puodą su mėsa. Pagardinti savo nuožiūra. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>