Jums prireiks:

Jautienos nugarinė    500g
Marinuoti agurkėliai    5 vnt
Svogūno galvutės      2 vnt
Fermentinis sūris       100g
Miltai                          2 šaukštai
Druska
Pipirai
Garstyčios                  2 šaukštai
Aliejus

Veiksmai:

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus , agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyniotinius apkepame keptuvėje su aliejumi. Likusius svogūnus pakepiname keptuvėje su aliejumi, sudedame į puodą, ant jų dedame vyniotinius, užpilame truputį vandens ir troškiname ant ugnies arba orkaitėje, kol suminkštėja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>