Jums prireiks:

1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai,
2.druskos, pipirų.
3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių,
4.30 g augalinių riebalų,
5.1 šaukštas miltų,
6.1 stiklinė vandens, 7.100 g grietinėlės, 8.1—2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių arba juodųjų serbentų uogienės.

Veiksmai:

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius arba uogienę, dar 5 minutes patroškinti ir supilti grietinėlę.
Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos arba keptos bulvės, salotų lapeliai, švieži agurkai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>