Jums prireiks:
1.400g jautienos minkštimo,
2.50g riebalų,
3.1 šaukštas pomidorų tyrės,
druskos, pipirų,
4.1 skiltelė česnako,
5.3-4 morkos,
6.2 svogūnai,
7.100-200g virtų grybų,
8.10-12 bulvių,
žalumynų.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę vandens ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Jei reikia, retkarčiais įpilti vandens. Baigiant troškinti skysčio pusiau arba į 4 dalis supjaustytas bulves , sumaišyti jas su mėsa ir daržovėmis, pakaitinti ir apibarstyti žalumynais. Apkepintas bulves ant stalo galima patiekti ir atskirai. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>