Jums prireiks:
1.500g jautienos minkštimo,
2.1 šaukštas miltų,
3.60g sviesto arba riebalų, 4.2 svogūnai,
5.1 šaukštas pomidorų tyrės,
6.150g džiovintų slyvų ,
druskos, pipirų.

Veiksmai:
Mėsą supjaustyti skersai, plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada sudėti švariai nuplautas džiovintas slyvas ir dar patroškinti. Patiekti su padažu ir lsyvomis. Prie šio patiekalo tinka virtos arba keptos bulvės arba virti ryžiai. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>