Jums prireiks:

1.400 g jautienos,
2.40 g riebalų,
3. 1 svogūnas, 4.druskos, pipirų, mairūno,
5.2 skiltelės česnako, 6.susmulkinta citrinos žievelė,
7.1/2 citrinos ,
8.1 petražolės šaknis,
9.4—5 morkos,
10.4 kopūsto griežiniai,
11.8— 10 bulvių, 12.žalumynų.

Veiksmai:

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir. įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti išilgai supjaustytas morkas, kopūstų griežinius, o ant viršaus į keturias dalis supjaustytas bulves. Daržoves šiek tiek pasūdyti ir viską ištroškinti.
Patiekiant mėsą sudėti į dubenį, užpilti padažu, gausiai apibarstyti žalumynais, šalia krūvelėmis sudėti daržoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>