Jums prireiks:
1.500 g jautienos,
2.2 svogūnai,
3. 60 g riebalų,
4.1 šaukštas miltų,
5.druskos, pipirų, kmynų, mairūno,
6.1/2 stiklinės bruknių

Veiksmai:

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų.
Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>