Jums prireiks:

1.500 g jautienos minkštimo,
2.2 svogūnai,
3.1 skiltelė česnako, 4.2 šaukštai augalinių riebalų,
5.1 Šaukštas miltų, 6.3/4 stiklinės stiprios kavos,
7.1/4 stiklinės vandens,
8.1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno, druskos, pipirų, mairūno

Veiksmai:

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Troškinį dažnai maišyti, nes padažas su miltais greit pridega. Jei reikia, įpilti vandens.
Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virtos bulvės ir daržovės.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>