Jums prireiks:
1.1,5 kg jautienos,
2.150 g riebalų,
druskos, baltųjų pipirų,
3.400 g morkų,
4.1 ryšelis svogūnų laiškų,
5.60 g sviesto,
6.2 šaukštai miltų,
7.1 stiklinė konjako,
8.1 l raudonojo burgundiškojo vyno,
9.2 česnako skiltelės,
lauro lapas,
10.1 čiobrelio šakelė,
11.3-4 petražolių stiebeliai.

Veiksmai:
Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti miltais, užpilti konjaku ir po truputį vis pripilti raudonojo vyno. Kartu sudėti nuluptą, susmulkintą česnaką, lauro lapus, čiobrelį ir petražoles. Uždengti ir 2 val. virti ant vidutinės ugnies. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>