Jums prireiks:

4 burokėliai.
Įdarui:
obuolys,
konservuotų žaliųjų žirnelių,
svogūnas,
aliejaus,
acto,
cukraus,
druskos,
petražolių lapelių.

Veiksmai:

Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai.
Morkas išvirti, nulupti ir supjaustyti. Obuolį ir svogūną taip pat
supjaustyti. Visas daržoves sumaišyti, įpilti acto, aliejaus,
pasūdyti, įberti cukraus ir išmaišyti. Paruoštą įdarą sudėti į
išskobtus burokėlius. Tinka prie žuvies patiekalų. Skanaus! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>