Jums prireiks:
1kg baklažanu, 3 – morkos, 1 – 2 svogunai, 200g fermentinio surio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštaimajonezo, 2 šaukštai tomato padazo.

Veiksmai:
morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama pagal skonį druskos. baklazanu s (juos nuskutu, tuomet valgant nereikia lupti škūrelės) perpjaunam išilgai, išskuobiam minkštimą, sudedam kepintas morkas su svogūnais. Baklažanus sudedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame orkaitėje apie 15 min. Susmulkinam česnako skilteles, jas sumaišom su majonezu ir tomato padazu. Ant baklazanu beriame tarkuoto sūrio ir ant viršaus uždedam gauta padazo masę, ir dar kepam apie 10 min. Skanu karšti bet labiau tinka kaip šaltas užkandis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>