Jums prireiks:
1.1 viščiukas,
2.2 šaukštai aliejaus,
truputis druskos .
Įdarui:
3.4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
4.3 kiaušinių baltymai,
petražolių lapelių,
muskato riešuto,
druskos pagal skonį.

Veiksmai:
Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska.
Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepamas 35 minučių, įdėjus į skardą, prieš tai įpylus truputį vandens. Viščiukas patiekiamas su folija (tik išvyniotas) arba perpjautas išilgai ir sudėtas į apvalų pusdubenį. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>