Jums prireiks:
Jums reikės:
vieno didelio lyno (apie 1,5 kg),
apie 200 gr rukytu lasinuku,
vidutinio dydzio virtos morkos,
puses stiklines konservuotu zirneliu,
2 virtu kiausiniu,
vidutinio dydzio svoguno,
4-5 skilteliu cesnako,
zuvies prieskoniu (su druska),
trupucio svieto, citrinos.

Veiksmai:
Nuskusta lyna isvalom (sakoma,kad lyno skusti nereikia,bet gaminant lyna su idaru,geriau butu tai padaryt),nulupam oda,isimam pagrindinius kaulus,nuo ju nuimam zuvies mesa,nulupta oda istrinam zuvies prieskoniais ir trintu cesnaku. Sumalam zuvies mesa ir lasinukus (lasinius galima ir smulkiai supjaustyti). Atsaldytas virtas mokas ir kiausinius supjaustom kubeliais.Susmulkinta svoguna apkepinam keptuveje su trupuciu sviesto,atvesinam. Farsa (is zuvies ir lasinuku) sumaisom su morkom,kiausiniais,kepintu svogunu,konservuotais zirneliais,iberiam,pagal skoni,zuvu prieskoniu. Gauta mase sukisam i zuvies oda.Uzsiuvam. Dedam i skarda,istepta aliejum.Kepam apie 50 min vidutinio kartsumo orkaitej(butu gerai retkarciais palaistyti lydytu sviestu). Iskepusi ir atvesinta lyna apslakstom citrinos sultimis. Puosti pagal savo skoni ir fantazija 🙂 SKANAUS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>