Jums prireiks:
1 višta,
100 g prieskoninių daržovių,
200 g veršienos,
1 stiklinė pieno,
50 pyrago,
1 kiaušinis,
truputis pipirų, druskos,
marinuotų agrastų.

Veiksmai:

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, įberkite pipirų, pasūdykite ir išsukite iki purumo. Įdarą sukrėskite į vištos vidų ir užsiūkite. Vištą dėkite į šaltą vandenį kartu su daržovėmis ir virkite 1,5 valandos. Išvirę viską atšaldykite. Vištą dėkite į pailgą lėkštę, aplink dėkite agrastus ir išverskite į drebučius sutingusį sultinį, kuriame virė višta. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>