Jums prireiks:

Lydeka – 2 kg
Kiausiniai – 2vnt
Majonezas – 100 g
Batonas – 4 riekelės
Grietinelė – 100g
Žuvies prieskoniai
Čiobreliai
Pipirai
Druska
Virtos morkos – 2-3 vnt
Poras ar svogūnas
Paprika
Lašiniai – 100 g
Bazilikas
Citrinpipiriai

Veiksmai:

Atskirti žuvį nuo odos, atskirti mėsą nuo kaulų. Dėti kiaušinius, majonezą ir prieskonius. Viską sumaišyti. Po to sudėti morkas kubeliais, porą supjaustytą, papriką, taip pat viską išmaišyti ir sukišti į žuvį. Kepti 30min. 160 laipsnių temperaturoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>