Jums prireiks:

  • 1 stikline pupelių
  • Ddelės skardinė luptų pomidorų savo sultyse
  • 0,5 kg kiaulienos arba jautienos
  • 2 paprikos
  • 2 morkos
  • 1 didelis svogūnas
  • 4-5 skiltelės česnako
  • Kadagių uogų, lauro lapelių, provanso žolelių, druskos, pipirų, aliejaus, sojų padažo.

Veiksmai:

Pupeles užmerkti iš anksto, mėsą supjaustyti mažais gabaliukais, pamarinuoti su provanso žolelėmis, pipirais, sojų padažu. Mėsą apkepti keptuvėje kol apskrus. Pupeles apvirti atskirame puode, nusunkti. Mėsą sudėti į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilti vandens, kad per 1-2 pirštus semtų mėsa, sudėti laurų lapelius, 7-10 kadagio uogas, kubeliais pjaustytus svogūnus, kapotus česnakus, druskos ir troškinti kol mėsa bus visiškai minkšta. Sudėti pupeles, įpilti verdančio vandens, skridinėliais pjaustytas morkas truputį pavirti, supilti šiek tiek smulkintus pomidorus su visomis sultimis, sudėti pjaustytas paprikas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>