Jums prireiks:
1.4 šaukštai kiaulienos taukų,
2.600g jautienos,
3.500g svogūnų,
4.1/2 šaukštelio pipirų,
5.2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų,
6.1 žiuspnelis maltų džiovintų česnakų,
7.1/2 šaukštelio maltų kmynų,
8.1/8 l mėsos sultinio,
9.2 šaukštai raudonojo vyno, acto,
10.1 šaukštas miltų,
11.3/8l grietinės.

Veiksmai:
Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį. Prikaistuvį uždegti ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Kartais pamaišant.
Baigiant troškinti miltus sumaišyti su šlakeliu grietinės ir supilti į troškinį. Guliašą pagardinti pagal skonį, prieš patiekiant užpilti tirštos grietinės .
Troškinti apie 2 valandas. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>