Jums prireiks:
200 g grybų,
1 poras arba svogūnas,
1 morka,
1 šaukštas margarino,
gabalėlis saliero,
1 l vandens arba sultinio,
3 bulvės,
1 šaukštas grietinės,
druskos, žalumynų,
Kukulaičiams:
1 šaukštas sviesto arba margarino,
1 kiaušinio trynys,
0,5 stiklinės miltų,
druskos,
šiek tiek pieno arba vandens.

Veiksmai:
Iš margarino, kiaušinio trynio, miltų , skysčio druskos įmaišyti tešlą ir 30 minučių ją palaikyti. Kapotus grybus ištroškinti su strypeliais supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis.Bulves išvirti vandenyje arba sultinyje. Joms baigiant virti, į sultinį suleisti 2 šaukšteliais suformuotus tešlos kukulaičius, sudėti troškintus grybus. Kai kukulaičiai iškils į paviršių, o kiti produktai bus išvirę, sriubą nukaisti. Ją dar galima pagardinti agurkų arba kopūstų sūrymu. Patiekti su grietine ir smulkintais žalumynais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>