Jums prireiks:
350 g šviežių baravykų arba pievagrybių,
1 petražolė,
1 šaukštas sviesto,
4 kiaušiniai,
4 šaukštai miltų,
3 šaukštai grybų,
sultinio, druskos, riebalų.

Veiksmai:
Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad inde dar liktų šiek tiek skysčio, ataušinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su grybais, miltais, druska. Paskiausiai supilti išplaktus kiaušinių baltymus. Mišinį supilti į riebalais pateptą keptuvę ir kepti orkaitėje, kol omletas iškeps ir truputį paraus. Ant iškepusio omleto uždėti kumpio gabalėlių arba dešrelių skridinėlių, pridengti juos atlenktais omleto kraštais ir patiekti. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>