Jums prireiks:
150 g marinuotų grybų,
1 svogūnas,
75 g svogūnų laiškų,
1 morka,
1 burokėlis,
3 bulvės,
1 raugintas agurkas,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
druskos, pipirų.

Veiksmai:
Grybus ir svogūną sukapoti, agurką, virtą morką, burokėlį ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais ir viską sumaišyti. Supilti aliejų, citrinos sultis, suberti prieskonius ir vėl išmaišyti. Salotas apibarstyti svogūnų laiškais ir patiekti su mėsos patiekalais. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>