Jums prireiks:
1 riekelė baltos duonos
1 apelsinas
400 g maltos mėsos
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
2 valgomieji šaukštai smulkintų petražolių
1 valgomasis šaukštas sojų padažo
2 valgomieji šaukštai margarino arba aliejaus
4 pita duonos gabalėliai
1 skardinė konservuotų paprikų

Veiksmai:
Riekelę baltos duonos susmulkinkite gabalėliais. Apelsiną nuplaukite ir plonai nulupkite odelę. Maltą mėsą, baltą duoną, nuluptą apelsino žievelę, raudonėlius, petražoles ir sojų padažą sumaišykite į tirštą masę. Masę padalinkite į keturias dalis ir suformuokite suvožtinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite suvožtinius iš abiejų pusių. Orkaitėje pašildykite pita duoną, ant jų uždėkite konservuotų paprikų gabalėlius ir po iškeptą suvožtinį. Jei galima, uždėkite žiedais pjaustytų svogūnų ir pomidorų griežinėlių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>