Jums prireiks:
1.500 g jautienos minkštimo,
druskos, pipirų,
2.50 g riebalų,
3.2 svogūnai,
4.1 šaukštas miltų,
5.1 šaukštas pomidorų tyrės,
6.200 g grietinės,
aštraus padažo.

Veiksmai:
Mėsą iš pradžių supjaustyti skersai plonais griežinėliais,”išmušti”, paskui supjaustyti pusės cm storio pailgais gabalėliais ir greit apkepinti įkaitintuose riebaluose kartu su svogūnais, supjaustytais šiaudeliais.Tada apibarstyti druska, pipirais, miltais, viską sumaišyti, pakaitinti, įdėti pomidorų tyrės ir dar pakaitinti. Paskui įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės , aštraus padažo. Jei mėsa suminkštėja kepdama, ją troškinti tik grietinės padaže. Patiekti su dideliame riebalų kiekyje keptomis bulvėmis. Skanaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>