Jums prireiks:
2 stiklinių miltų;
1 stiklinės vandens;
200–300 g džiovintų vaisių;
3 valgomųjų šaukštų aguonų;
nubraukto arbatinio šaukštelio sodos;
arbatinio šaukštelio obuolių acto;
2 valgomųjų šaukštų aliejaus;

Veiksmai:
Susmulkinti ir užmerkti džiovintus vaisius. Miltus ir aguonas gerai išmaišyti su vandeniu. Suberti nukoštus vaisius, šlakeliu obuolių acto nugesintą sodą, kelis šaukštus aliejaus ir vėl gerai viską išmaityti. Ištepti skardą aliejumi, sudrėbti tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>