Jums prireiks:
6g džiovintų slyvų, 6g džiovintų kriaušių, 12g obuolių, 32g jautienos sultinio, 6g baltojo sauso vyno,  0,24g maltų cinamonų, 0,6g druskos

Veiksmai:

Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir 6g džiovintų kriaušių, supjaustykite plonomis juostelėmis. 12g nuluptų obuolių sutarkuokite. Visus vaisius sudėkite į 32g jautienos sultinį ir virkite 10 min., nuėmus nuo ugnies įpilkite 6g baltojo sauso vyno, įberkite 0,24g maltų cinamonų, 0,6g druskos, gerai išmaišykite. Jei reikia, – patirštinkite išlaidintu krakmolu. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.

 

Vincentas Sakas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>