Jums prireiks:

Vištienos filė                   400 g
Aliejus
Druska
Pipirai
Konservuotos morkos       300
Kumpis    80 gr
Vištienos sultinio             150 ml
500 g Pekino kopūstas     500 g
Raudonoji paprika            1 vnt
Cukinija
Saldžiosios paprikos milteliai

Veiksmai:

Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pasūdome, apibarstome pipirais ir paprikų milteliais. Apkepame ant aliejaus.

Konservuotas morkas, cukiniją, papriką ir kumpį supjaustome, sudedame į troškintuvą ir truputį patroškiname. Supilame vištienos sultinį ir verdame dar 10 minučių.

Pekino kopūstą supjaustome juostelėmis, o obuolį – skiltelėmis. Viską suberiame į troškintuvą su mėsa. Troškiname apie 5 minutes. Daržovių ragu patiekiame su virtais ryžiais.

15min.lt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>