Jums prireiks:

1.400 g jautienos minkštimo,
2. 50 g riebalų,
3.2 nedideli svogūnai,
4.1 šaukštas miltų,
5.1 stiklinė stiprios kavos,
6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos,
8.200 g ankštinių pupelių,
9.10—15 džiovintų slyvų, druskos, cukraus,
10.100—150 g grietinės,
11.žalumynų.

Veiksmai:
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas. Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti _šiek tiek karšto vandens. Dar patroškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais.” Valgį į stalą paduoti troškintuve.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>