Jums prireiks:
Vidutinio dydzio cukinija
500g maltos kiaulienos
2 vidutinio dydzio svogunai
200g/300g fermentinio surio prieskoniu(pagal skoni)
folijos kepimui

Veiksmai:
Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos griezineli,tada malta kiauliena ant virsaus apibarstyti tarkuotu fermentiniu suriu ir folija uzsukti,kad neisbegtu is kepsniuku sultys kada iskeps.Ir taip ydaryti visus cukinijos griezinelius,juos sudeti i kepimo forma ir kepti 200 laipsniu karstumo orkaiteje apie valanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>