Jums prireiks:
10 skiltelių česnako,
1 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukštelio miltų,
0,5 stiklinės baltojo vyno,
0,5 litro sultinio,
200 g grietinėlės,
pipirų,
druskos,
čili miltelių,
0,5 šaukšto pjaustytų svogūnų laiškų.

Veiksmai:
Česnakus nuvalyti, perpjauti skilteles išilgai, susmulkinti, svogūną taip pat susmulkinti. Puode pakaitinti aliejų, jame pakepinti česnaką, svogūną , bet kad neparuduotų, nes česnakas apkars. Pabarstyti miltais, pamaišyti, supilti vyną, sultinį ir 15–20 min. pavirti. Tada supilti grietinėlę, paskaninti pipirais, druska, aitriųjų pipirų milteliais. Prieš patiekiant pabarstyti svogūnų laiškais. Šalia galima patiekti šviesią duoną.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>