Jums prireiks:
4 kg. burokėlių, 1,į kg pomidorų, 0,5 kg svogūnų, 0,5 kg paprikos, 200 gr. česnako, 200 gr. cukraus, 2 valg.šaukštai druskos, 200 gr. 9 proc. acto, 0,5 ltr. aliejaus.

Veiksmai:
Burokėlius sutarkuojam stambia burokine tarka, kitas daržoves kubeliais, česnaką išspaudžiam arba labai smulkiai supjaustom, pomidorus karštu vandeniu blanširuojam, kad geriau nusiluptų odelė. Viską verdam 1,5 val. Actą supilam pačioje daržovių troškinimo pabaigoje. Masę sudedam į paruoštus stiklainius ir uždarom dangteliais. Apkloti šiltai stiklainius kol jie atvės.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>